Nästa tillfälle för ETW-certifiering

Anmälan via: https://goo.gl/forms/z5XCjyGoH2M40Dix2

Avanmälan senast: 21:a augusti

Generella regler

I denna PDF finner du generella regler för certifiering och omcertifiering av European Tree Worker.

Omcertifiering

Intygsblankett/mall för att bevisa praktiskt arbete finns här i PDF.

Här finns länk till formulär för omcertifiering/uppdatering av ETW >>

Nya regler avseende omcertifiering

Från och med 2017 bör du som tänker omcertifierade dig spara skriflig dokumentation på all relevant utbildning du genomgår.

Från första januari 2020 krävs nämligen att man kan styrka 30 timmars utbildning under föregående 3 år för att kunna omcertifiera sig. Exempel på skriftlig dokumentation som är giltig: kursintyg, diplom och deltagarbevis. Det ska framgå vilka teman/ämnen som berörts samt antalet lektionstimmar.

Certifieringstillfällen

Svenska Trädföreningen genomförde en ETW-certifiering i Lidköping 28-29 oktober 2017.

Så snart datum är bestämt för nästa tillfälle kommer information här och via medlemsmail.

Förkraven finns även att läsa på www.eac-arboriculture.com

OBS! Läs noga de krav som ställs för att få deltaga i certifieringen!