Jag är vice ordförande i styrelsen och arbetar som konsulterande arborist i egna företaget Trädliv. Genom Svenska Trädföreningen har jag fått kontakt med många kunniga yrkespersoner som delar min passion för träd och trädvård.  Det har också gett mig en unik möjlighet att påverka trädvårdsarbete på nationell nivå.

Jag är angelägen om att föreningen fortsätter arbetet med att höja nivån på trädvårdskompetens och att vara en samlingsplats för yrkesfolk. Jag är bland annat involverad i arbetet med standardisering av trädvård i Sverige, uppdateringar av föreningens hemsida & facebook, och kurskoordinator för Vård av Särskilt Skyddsvärda Träd.